Συστατικά συνταγής
• 3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
• Αλάτι, πιπέρι
• Ελαιόλαδο
• Ξίδι
• Μαύρες ελιές
• 1 κουταλιά μέλι
Περιγραφή συνταγής
Μια συνταγή από την Ανδόρα, τόσο εύκολη και γρήγορη αλλά και ευφάνταστη και νόστιμη.
Οδηγίες συνταγής
Φτιάχνουμε ένα ντρέσινκ με το μέλι, το λάδι, το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Τα ραντίζουμε με το ντρέσινκ και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μια ώρα.
Προσθέτουμε τις ελιές και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 5 λεπτά προετοιμασία και 1 ώρα αναμονή