Παραγγελίες

Τρόποι Παραγγελίας και έξοδα Αποστολής

 Με αγάπη και μεράκι συλλέγουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα με τους παραδοσιακούς τρόπους ώστε το μέλι μας να είναι θρεπτικό και αγνό με πλούσια βελούδινη γεύση, ο βασιλικός πολτός μας η πλουσιότερη τροφή της φύσης και η γύρη μας ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν με τονωτικές ιδιότητες.

 Μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να συλλέγουμε αγνά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

 Η συνεχείς μετακίνηση βοηθάει τις μέλισσες να βρίσκουν νέκταρ όλες τις εποχές του χρόνου ώστε να το μεταφέρουν στις κυψέλες και να το μετατρέπουν σε μέλι άριστης ποιότητας καθώς ο φυσικός πλούτος της χώρας μας είναι αστείρευτος και τα προϊόντα που παράγονται είναι ποιοτικός ανώτερα.

 Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού προσπαθώντας να γνωρίσουν και έξω από την χώρα μας την ασυναγώνιστη ποιότητα του Αγνού Ελληνικού Μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της μελισσοκομίας .Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι η επιβράβευση των πελατών μας.

Τρόποι Παραγγελίας

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πραγματοποιήστε τις αγορές σας Online! E-Shop

ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα για τηλεφωνικές παραγγελίες, δώστε μας τα στοιχεία αποστολής και τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Τηλ: ‎+30 22260 22322

Κινητό: ‎+30 6945 794 398

Κινητό: ‎+30 ‎6947 434 235

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αποστολής σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας είναι στα 5,00 (πέντε) ευρώ για κάθε παραγγελία μικρότερη των 60,00 ευρώ.

Παραδίδονται στη διεύθυνση και τον όροφο που μας έχετε δηλώσει σε διάστημα δύο έως τριών ημερών.

Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την παράδοση παραγγελιών σας.